Kennisbank
Informatie en kosten strippenkaart
Geplaatst door Gerrit de Graaf aan 03 August 2011 11:33

Met een strippenkaart koopt u vooraf een aantal uren in tegen gereduceerd tarief. Dat is handig in het geval dat frequentie en hoeveelheid van uw supportaanvragen moeilijk in te schatten is, of als u liever vooraf betaalt en op die manier niet voor verassingen kan komen te staan. Een strippenkaart wordt eenmalig aangeschaft waarna de werkzaamheden hierop worden afgeschreven. Dit gebeurt na elke maand, op de eerste werkdag van de nieuwe maand. Bij aanpassingen die meer dan 2 uur in beslag nemen zal Enrise vooraf een ureninschatting leveren ter goedkeuring.

Kaartgrootte Bonus Reactietijd
10 uur 4% korting op uurtarief Binnen 2 werkdagen
25 uur 8% korting op uurtarief Binnen 2 werkdagen
50 uur 12% korting op uurtarief Binnen 2 werkdagen
> 50 uur In overleg In overleg

 

Heeft u een strippenkaart aangeschaft dan kunt u ten allen tijde uw strippenkaartstand inzien bij uw profielinformatie op de supportsite. Deze wordt maandelijks geüpdatet op de eerste werkdag van de maand. Wilt u vaker een update ontvangen, informeer dan naar de mogelijkheden voor tussentijdse rapportages.
(1 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).