Kennisbank
Nooddienst Enrise
Geplaatst door Gerrit de Graaf aan 28 June 2011 16:05

Vanaf heden heeft Enrise een nooddienst ingericht voor calamiteiten buiten kantoortijden. Mocht zich een ernstig incident voordoen waarbij informatie of onze assistentie gewenst is dan kunt u bellen met telefoonnummer 088 555 33 88. U krijgt dan een melding te horen en vervolgens wordt u doorverbonden met één van onze medewerkers, welke u zo goed mogelijk van dienst zal zijn en u op de hoogte zal houden van de voortgang.

Deze service is beschikbaar voor alle klanten, maar afhankelijk van uw servicecontract (vastgelegd in een Service Level Agreement) kunnen er kosten in rekening gebracht worden voor deze dienst. Heeft u geen servicecontract, dan wordt een tarief van 200% gerekend en zijn onze medewerkers niet verplicht direct op de situatie te reageren.

De dienst en telefoonnummer is alleen bedoeld voor urgente incidenten die de werking van de applicatie verstoren en direct aandacht verdienen, houdt u hier rekening mee als u gebruik maakt van de dienst. Contacteert u ons via dit nummer voor niet-urgente problemen en vragen dan zullen hier kosten aan verbonden zijn.

Weet u niet zeker wat uw afspraken zijn, of wilt u meer weten over de mogelijkheden over het afsluiten van een servicecontract,  neem dan contact op met onze Servicedesk via support@enrise.com.
(1 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).